Απονομή βραβείων στο δημαρχείο Νεαπόλεως

Χθες 18/05/22 στην γιορτή στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Νεαπόλεως, βραβεύτηκαν κάποια από τα παιδιά μας για τα έργα τους ενάντια στο φασισμό-ρατσισμό. Πήρανε το 1ο και 2ο βραβείο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά δώρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων της περιοχής, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, καθηγητές Πανεπιστημίου, λογοτέχνες, γονείς και συμμαθητές των παιδιών. Σε αυτή την εκδήλωση τα παιδιά ένιωσαν το ενδιαφέρον και την αγάπη της κοινωνίας και των φορέων όπως και απόλαυσαν την μουσική και το φαγητό. Ευχαριστούμε θερμά το δημαρχείο της Νεαπόλεως για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης και εθνικούς πόρους.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}