Δωρεά εξοπλισμού κομμωτηρίου από το LOVE VAN

Ευχαριστούμε θερμότατα το LOVE VAN και ειδικότερα τον κ. Λευτέρη Παρασκευά ο οποίος κατόπιν ενεργειών του συνεργάτη μας κ. Ζώη Τριανταφύλλου Σφακιανάκη προσέφερε μια πολύτιμη δωρεά στο εργαστήρι κομμωτικής μας (πολυθρόνες κομμωτηρίου, λουτήρας, καναπές και άλλος εξοπλισμός). Επίσης, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την προσφορά σε είδη κουζίνας σε δομή μας.

Περιμένουμε τον κ. Παρασκευά να τον ευχαριστήσουμε δια ζώσης σε ένα από τα επόμενα μαθήματα που θα παραβρεθεί για να μιλήσει στα παιδιά για την κομμωτική τέχνη και για τη σημασία του ανθρωπιστικού αγώνα στη ζωή μας. 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}