Εγκαίνια νέων γραφείων των διοικητικών υπηρεσιών

Σήμερα, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Σ.Π.Μ.-Οικουμενικού Προγράμματος Προσφύγων της Εκκλησίας της Ελλάδος, τέλεσε τα εγκαίνια και τον αγιασμό των νέων γραφείων της Κεντρικής Διοίκησης του φορέα μας, στο κέντρο των Αθηνών. Τα γραφεία αυτά θα αποτελούν το κέντρο διοίκησης και επίβλεψης των δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων, νέου προγράμματος του φορέα.

Τη σεμνή τελετή ελάμπρυναν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, Μέλος της Δ.Ε. του φορέα μας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Πανοσιολογιώτατος π. Νικόδημος Φαρμάκης, Διευθυντής της Ε.Κ.Υ.Ο., ο Εξοχώτατος Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα κ. Olaf Kjelsen, ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Διευθυντής της UNICEF κ. Lucio Melandi, o Γενικός Διευθυντής του Δ.Ο.Μ. κ. Gianluca Rocco και ο κ. Αριστείδης Ψαράς, Team Leader-Migration Management Support Team, Γ.Δ. Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων.

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}