Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Τάγματος της Μάλτας στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο

Συνάντηση γνωριμίας είχε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος  με τον Πρόεδρο της International Development of Malteser Volunteer Organisation/Sovereign Order of Malta, κ. Constantin von Brandestein – Zeppelin. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρέσβης του Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας στη Λιθουανία, κ. Manfred Ritter Mautner, η Πρέσβυς της Ελλάδος στη Λιθουανία, κ. Βασιλική Δικοπούλου, ο Διευθυντής του Κέντρου, Αρχ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης και ο Αρχ. Ιάκωβος Ανδριόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του Τάγματος ενημέρωσαν τον Μακαριώτατο για τις κοινωνικής φύσεως δραστηριότητές τους υπέρ των προσφύγων και εξέφρασαν τη διάθεσή τους να στηρίξουν τις δράσεις που υλοποιεί η Εκκλησία της Ελλάδος για την αρωγή των προσφυγικών πληθυσμών.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}