Επίσκεψη στην Ακαδημία Πλάτωνος και εθελοντική συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο! Το Σάββατο έγινε επίσκεψη στην Ακαδημία Πλάτωνος όπου τα παιδιά συμμετείχαν στις δράσεις για τον εορτασμό της Εαρινής Ισημερίας. Την Κυριακή σε συνεργασία με την Αct4V έγινε εθελοντική συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας! Παρά το κρύο, το χιόνι και το πολύ πρωινό ξύπνημα τα παιδιά μας δεν το έβαλαν κάτω, διασκέδασαν και συνεισέφεραν ! Ξεκινάει η ετοιμασία για τον Μαραθώνιο 2022!!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}