Επίσκεψη στο μουσείο της Βραυρώνας

Τα παιδιά μας είχαν την μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Βραυρώνας. Σε αυτή την επίσκεψη, είδαν από κοντά τον ναό της Αρτέμιδος και πέρασαν τον χρόνο τους δημιουργικά ζωγραφίζοντας τα δικά τους αγγεία!

Ευχαριστούμε θερμά την ΠΥΞΙΔΑ ΑΜΚΕ που διοργάνωσε την επίσκεψη όπως και για την κράτηση των 5 θέσεων για τα παιδιά μας!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}