Επίσκεψη στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ομάδα προσφυγόπουλων, τα οποία φιλοξενούνται στους ξενώνες του Κέντρου μας, ξεναγήθηκαν στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης μαζί με τους συνοδούς τους. Ήρθαν με τον τρόπο αυτό σε μια πρώτη επαφή με την αρχαία ελληνική τέχνη και αρχιτεκτονική και γνώρισαν ένα τμήμα του πολιτισμού εντός του οποίου καλούνται να οικοδομήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Μουσείου και συγκεκριμένα τον Πρόεδρό του Δρ. Δημήτριο Παντερμαλή, καθώς με την ευγενική αποδοχή του αιτήματός μας έγιναν αρωγοί στην προσπάθειά μας για την κοινωνική ένταξη των προσφυγόπουλων, η οποία ξεκινά από την εκπαίδευσή τους.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}