Επίσκεψη στο ΟΑΚΑ

Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 κατόπιν πρόσκλησης παιδιά που διαμένουν σε δομή μας με τους συνοδούς τους παρευρέθηκαν στην έναρξη των εορτασμών για τα 40 χρόνια λειτουργίας του ΟΑΚΑ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε βραβευτήκαμε για το έργο μας ανάμεσα σε άλλους φορείς. Κυρίως όμως τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν για πρώτη φορά το ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο αλλά και να συμμετάσχουν σε διάφορες διδακτικές, διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΟΑΚΑ Official και ιδιαίτερα τον Γενικό Διευθυντή Συντονισμού κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή.

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}