Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή στο Πανεπιστήμιο Blanquerna στη Βαρκελώνη

Στο πλαίσιο της 8ης συνάντησης του Network for Dialogue στη Βαρκελώνη, ο Γενικος Διευθυντής της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ, αρχ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο Blanquena στη Βαρκελώνη και να συναντηθεί με τον Πρύτανη του τμήματος Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Δρ Carlo Maria Gallucci Calabrese.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του φορέα με το πανεπιστήμιο για την υλοποίηση μιας καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την ανάδειξη των αναγκών των προσφύγων. Η καμπάνια με τίτλο” Rewords” χρηματοδοτείται μέσω του N4Dialogue από το KAICIID Dialogue Center και περιλαμβάνει σύντομα βίντεο όπου οι ίδιοι οι πρόσφυγες μιλούν για τις ανάγκες τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις ελπίδες τους για το μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το βασικό βίντεο της καμπάνιας αποσπώντας θερμά σχόλια από.τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια, σε ένα ιδιαίτερο ζεστό κλίμα, ο Γενικός Διευθυντής, ως ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Δικτύου εκ μέρους της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ, απευθύνθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνάντηση με τους συνεργάτες αλλά και φίλους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με τους οποίους εργάστηκαν από κοινού για τη δημιουργία του Δικτύου και την ικανοποίηση του για τις δράσεις και την πορεία του. Τέλος, ευχαρίστησε το Κέντρο Διαλόγου KAICIID για τη στήριξη που παρέχει στο Network for Dialogue και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το Δίκτυο θα συνεχίσει να εργάζεται με επιτυχία για την προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου στην Ευρώπη.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}