Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Παρουσία όλων των συνεργατών του «Κέντρου» μας πραγματοποιήθηκε στις 18/1/2018 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο Παν/τατος διευθυντής μεταφέροντας αρχικά τις ευχές του Σεβασμιωτάτου πρόεδρου του Κέντρου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα για μία καλή και καρποφόρα χρονιά, τόνισε την καίρια συμβολή όλων των συνεργατών στην επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων του 2017.
Αυτή η επιτυχία, συνέχισε, είναι το εφαλτήριο μας για να ξεκινήσουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα και τη νέα χρονιά. Η Εκκλησία της Ελλάδος, δια του Κέντρου μας, δεν θα σταματήσει να δείχνει το ενδιαφέρον της για το μεγάλο προσφυγικό ζήτημα και να αναζητά τρόπους βοήθειας προς αυτούς τους ανθρώπους που προσφεύγουν σε εμάς αναζητώντας λύσεις στα μεγάλα τους προβλήματα.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}