Μαθήματα πρόληψης και προαγωγής υγείας

Ένας όμορφος κύκλος συναντήσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας ξεκίνησε σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Αθηνά Εργάνη.

Στόχος αυτού του κύκλου είναι να ενημερωθούν τα παιδιά για το τι συνιστά μια εξαρτητική συμπεριφορά. Επιπρόσθετα, μέσα σε ένα ασφαλές ομαδικό πλαίσιο, να ενισχύσουμε τις ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών, ώστε να αποκτήσουν θετική στάση ζωής και λειτουργικούς τρόπους διαχείρισης των θεμάτων που τα απασχολούν, όπως και να προστατεύουν την σωματική και ψυχική τους υγεία.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}