Προπόνηση ποδοσφαίρου παιδιών που μένουν σε δομές μας

H ενίσχυση των αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων εκτός των δομών αναδεικνύεται ως μια από τις βασικές προτεραιότητες μας για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ποδοσφαιρική ομάδα Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας και ιδιαίτερα τον κ. Τζέλη Ιωάννη, πρόεδρο της ομάδας και όλο το προπονητικό προσωπικό για την αποδοχή και προπόνηση 10 παιδιών που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας μας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}