Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποστολή βιογραφικών για θέσεις Κοινωνικών Λειτουργών

Το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» (ΚΣΠΜ-ERP), αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της Εκκλησίας της Ελλάδος, προτίθεται να προχωρήσει στη δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Το έργο αναμένεται να χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης) και θα είναι διάρκειας 12 μηνών.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο τη δημιουργία «δεξαμενής» υποψηφίων για την κάλυψη προκυπτουσών θέσεων Κοινωνικών Λειτουργών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το KSPMERP καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους.

Για να δείτε το περιεχόμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποστολή βιογραφικών για θέσεις Κοινωνικών Λειτουργών πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

KSPM_ERP_Call_46_SW

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}