Συμμετοχή παιδιών στην πρώτη προπόνηση της Ακαδημίας της AEK BC

Στο πλαίσιο της πολύπλευρης συνεργασίας μας με την ΑΕΚ BC, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2019 παιδιά επωφελούμενων του Κέντρου μαζί με τις κοινωνικές λειτουργούς μας, κ. Έλλη Κούβαρη και κ. Αθανασία Κοτσιάτου καθώς επίσης και την ασκούμενη κοινωνική λειτουργό του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, Stephanie Von Scholten, επισκέφτηκαν το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Σπάρτακος» του Δήμου Φυλής. Εκεί τα παιδιά αφού έλαβαν συλλεκτικά δώρα και δωρεάν εμφανίσεις, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην προπόνηση της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης AEK BC – DRAGAN SAKOTA, υπό το βλέμμα του προπονητικού team, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία ένταξης με υποτροφία στην Ακαδημία.

Ευχαριστούμε την ΑΕΚ ΒC και ειδικότερα τον Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας και Διευθυντή Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ BC, κ. Γιώργο Νικολάου, τους προπονητές κ. Νάκη Μουρατίδη και κ. Ανδρέα Γαβαλά για τη θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν και την άψογη οργάνωση.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}