Συμμετοχή του Διευθυντή του Κέντρου σε συνέδριο του CCEE

Από τις 26 ως τις 28 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνέδριο με θέμα «Η τοπική κοινότητα ως μοντέλο υποδοχής και ενσωμάτωσης στην Ευρώπη», υπό την αιγίδα του CCEE (Consilium Conferentiarum Episcoporum Europae).

Εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος παρέστη στο συνέδριο ο Διευθυντής του Κέντρου Αρχιμανδρίτης κ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης, ο οποίος ανέγνωσε μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο Διευθυντής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει χρήσιμες πληροφορίες για το προσφυγικό ζήτημα με τους εκπροσώπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας από όλη την Ευρώπη.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}