Συνάντηση του Προέδρου του Κέντρου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα και του Προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Μάκη Αγγελόπουλου

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 17/9 στα κεντρικά γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του «Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικoύ Προγράμματος Προσφύγων» της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα και του Προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Μάκη Αγγελόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως επαναβεβαιώθηκε και επισημοποιήθηκε η συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας του Κέντρου και της ΚΑΕ ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε πιλοτικά την προηγούμενη χρονιά με πρωτοβουλία του Διευθυντού του Κέντρου, Αρχ. Παντελεήμονος Παπασυνεφάκη, ο οποίος και συνόδευε τον Σεβασμιώτατο Πρόεδρο στη συνάντηση.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Αγγελόπουλο για την αποδοχή της πρότασης του Κέντρου και τη διάθεση επέκτασης της συνεργασίας και σε άλλους τομείς, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ και επαίνεσε την πολυσχιδή κοινωνική δράση τους.

Ο κ. Αγγελόπουλος προσέφερε στον Σεβασμιώτατο τη φανέλα του αρχηγού της ΑΕΚ, Γιόνας Ματσιούλις, ένα διακοσμητικό κερί με το έμβλημα της ΑΕΚ και το DVD της ταινίας «1968».

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι επόμενες κοινές δράσεις Κέντρου και ΑΕΚ.

Εκ του Κέντρου”

Για το ΔΤ της ΚΑΕ ΑΕΚ δείτε εδώ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}