Συνεργασία του Κέντρου με την αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Konrad Adenauer στην Ελλάδα

Με μεγάλη χαρά, το Κέντρο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Konrad Adenauer στην Ελλάδα, με στόχο την προώθηση της ένταξης αιτούντων διεθνούς προστασίας στη χώρα μας.

Ο Διευθυντής αρχ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης και οι συνεργάτιδες του Κέντρου, κ. Δέσποινα Γεωργιάδου, συντονίστρια προγραμμάτων και κ. Αθανασία Κοτσιάτου, κοινωνική λειτουργός συναντήθηκαν την Τρίτη 3/7/2019 στα γραφεία του Ιδρύματος με τον Διευθυντή κ. Henri Bohnet και τον project manager κ. Jeroen Kohls, προκειμένου να συζητήσουν την ανάπτυξη κοινών δράσεων υποστήριξης ενταξιακών πολιτικών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η διάθεση του Ιδρύματος για υποστήριξη του έργου που προσφέρει η Εκκλησία της Ελλάδος μέσω του Κέντρου και συζητήθηκαν οι πιθανοί τρόποι συνεργασίας, ανάμεσα τους και η από κοινού διοργάνωση ενός πανευρωπαϊκού συνεδρίου για την ένταξη στις αρχές του επόμενου έτους.

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}