Τα παιδιά μαθαίνουν για την τέχνη της κομμωτικής

Σε συνέχεια των μαθημάτων στο εργαστήρι κομμωτικής που έχει στηθεί σε δομή μας από τον κ. Ζώη Τριανταφύλλου-Σφακιανάκη, σήμερα τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για το επάγγελμα από τους επαγγελματίες κομμωτές κ. Α. Σταυρόπουλο και Δ. Τζάκα. Μάλιστα χάρη στη διαμεσολάβησή τους, έγινε δωρεά ψαλιδιών στο εργαστήρι ενώ ένα παιδί θα έχει την ευκαιρία να φοιτήσει δωρεάν στη σχολή κομμωτικής Τέλης Κίκερης. Τους ευχαριστούμε θερμά!!

 

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}