Υποτροφία για παιδιά επωφελούμενων οικογενειών του Κέντρου από την ΑΕΚ BC

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Κέντρου μας με την ΑΕΚ BC, παιδιά επωφελούμενων οικογενειών (που έχουν γεννηθεί την περίοδο 2005-2014) θα ενταχθούν με υποτροφία στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης AEK BC – DRAGAN SAKOTA.

Γι’ αυτό το σκοπό στο αμέσως επόμενο διάστημα θα συσταθεί ειδική επιτροπή υπό τον διευθυντή του Κέντρου Παν/τατο Αρχ. Παντελεήμονα Παπασυνεφάκη η οποία σε συνεννόηση με τους προπονητές, θα εξετάσει τα τεχνικά ζητήματα της διαδικασίας.

Περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν σύντομα.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}