Γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά “Nowruz” και την αρχή του Ραμαζανιού με τα παιδιά μας

Στη δομή μας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς ο εορτασμός του Nowruz και του Ραμαζανιού, στον οποίο συμμετείχαν όλα τα παιδιά που φιλοξενούμε στις δομές μας μαζί με όλο το προσωπικό του φορέα. Η εκδήλωση περιλάμβανε διάφορες δραστηριότητες, όπως χορό και διασκέδαση, καθώς και παιχνίδια.

Παρών στην εκδήλωση ήταν φυσικά και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΜΚΕ ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης, ο οποίος αφότου μετέφερε τις θερμές ευχές του Σεβασμιωτάτου πρόεδρου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα, τόνισε το πόσο συγκινημένος ήταν από το υπέροχο κλίμα ευτυχίας που είχε δημιουργηθεί από τα παιδιά. Στη συνέχεια ευχήθηκε στα παιδιά να καταφέρουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και για ένα καρποφόρο νέο έτος με υγεία, πολλή αγάπη. Το προσωπικό μας συμμετείχε ενεργά στον εορτασμό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αλληλεγγύης και κοινότητας.

Ο εορτασμός ήταν μια ευκαιρία για τα παιδιά να ζήσουν ένα αξέχαστο βίωμα και να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}