Ανακαλύπτοντας Τον Ελληνικό Πολιτισμό: Μια Μαγική Επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη

Παιδιά από δομή μας επισκέφθηκαν, μαζί με τους συνοδούς τους, το Μουσείο Μπενάκη Ελληνικός Πολιτισμός, όπου γνώρισαν την πορεία του ελληνικού πολιτισμού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Εντυπωσιάστηκαν από τις ομοιότητες με τον δικό τους πολιτισμό, ειδικά στα εργαλεία, τα μουσικά όργανα, τα κοσμήματα και τις παραδοσιακές φορεσιές, που τους θύμισαν την κουλτούρα του Αφγανιστάν.

Επίσης, στην περιοδική έκθεση είδαν τα βραβευμένα κοστούμια από την ταινία “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου, που κέρδισε μεταξύ άλλων και το Όσκαρ Κουστουμιών!

Επισκεφθείτε τη στήλη “Νέα & Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}