Από τη δομή μας στην κορυφή: Νεαρός πρωταθλητής εντάσσεται σε σύλλογο Taekwondo

Ευχαριστούμε θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο “ΗΦΑΙΣΤΟΣ” που υποδέχτηκε με χαρά το παιδί μας στην ομάδα του. Με 23 μετάλλια στο Taekwondo, ο νεαρός πρωταθλητής μίλησε για το όνειρο του, και αυτό είναι να αγωνιστεί για την Ελλάδα σε παγκόσμια πρωταθλήματα!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}