Γνωρίζοντας το Επαγγελματικό Μπάσκετ με την Εθνική Ελλάδος

Τα παιδιά μας πέρασαν μια ακόμη αξέχαστη βραδιά, καθώς παρακολούθησαν από κοντά τον φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ελλάδας και Μαυροβουνίου. Ως λάτρεις του μπάσκετ, τα αγόρια μας απόλαυσαν τον αγώνα, ενθουσιασμένα από την ένταση και τις δεξιότητες των παικτών. Αυτή η εμπειρία όχι μόνο ενίσχυσε την αγάπη τους για το άθλημα, αλλά και τους έδωσε την ευκαιρία να εμπνευστούν από τους επαγγελματίες αθλητές που θαύμαζαν.

Επισκεφθείτε τη στήλη “Νέα & Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}