Γνωρίζοντας το Tae Kwon Do: Άθληση και Διασκέδαση στο Καλλιμάρμαρο

Προσφυγόπουλα της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ παραβρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο, για να λάβουν μέρος και να παρακολουθήσουν το 5ο αγωνιστικό Φεστιβάλ Ήλις και Πάρης. Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώθηκε από το Together in Sport (ΜΕΤΑδραση), σε συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Τα αγόρια μας έμαθαν τις βασικές αρχές του Tae Kwon Do, διδάχθηκαν κινήσεις αυτοάμυνας και στο τέλος ανταμείφθηκαν για την προσπάθεια τους!

Επισκεφθείτε τη στήλη “Νέα & Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}