Μαθαίνοντας για τη Ραπ και το Χιπ Χοπ!

Παιδιά μιας δομής μας είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο θερινό camp της El Sistema! Σκοπός του εν λόγω camp ήταν τα αγόρια μας να μάθουν για ένα διαφορετικό είδος μουσικής από αυτά που διδάσκονται συνήθως, τη ραπ και το χιπ χοπ! Εκτός αυτών, έμαθαν επίσης breakdance όπως και για την τέχνη του Graffiti.
Έτσι λοιπόν, έγινε σύνθεση εικόνων και στοίχων, βγαλμένων μέσα από τη ζωή, τις εμπειρίες αλλά και ελπίδες. Στο τέλος, όλοι οι συμμετάσχοντες συγκεντρώθηκαν με καλλιτέχνες, φίλους και θεατές στη δημοτική αγορά της Κυψέλης για να δώσουμε τη δική τους παράσταση!
Ήταν μια μοναδική εμπειρία και ευχαριστούμε θερμά την El Sistema Greece που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εξελίξουν και να εκφράσουν τις μουσικές τους ικανότητες!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}