Μια Μαγική Βραδιά με τους PULP στην Πλατεία Νερού

Χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και του Release Festival, τα αγόρια μας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους θρυλικούς PULP στην Πλατεία Νερού. Έζησαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, καθώς για πολλούς ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός! Φυσικά, δεν έλειψαν τα δροσιστικά αναψυκτικά, τα γευστικά παγωτά και τα λαχταριστά μπέργκερ, κάνοντας την ημέρα τους ακόμα πιο απολαυστική και γεμάτη δραστηριότητες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και το Release Festival που έκαναν αυτή τη μοναδική εμπειρία πραγματικότητα.

Επισκεφθείτε τη στήλη “Νέα & Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}