Όνειρο που έγινε πραγματικότητα: Πρώην φιλοξενούμενος της δομής μας αποκτά πιστοποίηση σπουδών!

Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ένα ασυνόδευτο παιδί που φιλοξενήθηκε στη δομή μας κατάφερε με προσωπικό κόπο και αποφασιστικότητα, με τη βοήθεια όλων μας και ιδιαίτερα του δασκάλου του από τη σχολή IEK Prestige Telis Kikeris, κος Φραγκίσκος Λεοντής, να πετύχει το όνειρό του και να λάβει πιστοποίηση σπουδών μέσω υποτροφίας. Με τη δική του αφοσίωση στην εκπαίδευση και την υποστήριξη του κ. Λεοντή, το παιδί μας ανέδειξε τη δύναμη της αποφασιστικότητας και της αυτοσυγκέντρωσης και μας έδωσε μια μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν και ευχόμαστε τα καλύτερα για την επόμενη φάση της ζωής του.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}