Επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο

Σήμερα παιδιά που διαμένουν σε δομή μας μαζί με τους συνοδούς τους, επισκέφτηκαν το Ολυμπιακό Μουσείο στο Μαρούσι. Τα παιδιά μας περιηγήθηκαν στους χώρους του μουσείου και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα εκθέματα. Ευχαριστούμε θερμά την ξεναγό, η οποία με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε τα παιδιά και έλυσε κάθε απορία τους.

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}