Ζώντας την Ποδοσφαιρική Εμπειρία στο OPAP Arena με την ΑΕΚ FC

Τα παιδιά μας, μαζί με τους συνοδούς τους, παρακολούθησαν τον αγώνα ΑΕΚ-ΛΑΜΙΑ στο OPAP Arena, ως προσκεκλημένοι της ΑΕΚ FC. Για πολλά από τα αγόρια μας, ήταν μια μοναδική εμπειρία, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν επαγγελματικό αγώνα ποδοσφαίρου και να ζήσουν την ένταση του παιχνιδιού. Ευχαριστούμε θερμά την ΑΕΚ FC για την ευγενική πρόσκληση!

Επισκεφθείτε τη στήλη “Νέα & Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}