Στην Καρδιά του Παιχνιδιού: Τα Αγόρια μας στο Ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού

Στο γήπεδο “Αγία Σοφία – ΟΠΑΠ Αρένα”, απόλαυσαν τα αγόρια μας από κοντά το ντέρμπι της Superleague μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Οι φίλαθλοι δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα, και οι έντονες στιγμές του αγώνα εντυπωσίασαν τα παιδιά. Η ενέργεια και το πάθος που επικράτησαν έκαναν την εμπειρία αξέχαστη για όλους.

Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ-ΑΕΚ για τη δωρεά των εισιτηρίων.

Επισκεφθείτε τη στήλη “Νέα & Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}