Ζωντανεύοντας Ιστορίες μέσα από Πινέλα και Χρώματα

Τα αγόρια μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Αθηνών και να παρακολουθήσουν μια εντυπωσιακή έκθεση ζωγραφικής, στο πλαίσιο των προηγούμενων συναντήσεων της Ομάδας Μεντόρων με παιδιά από ΚΦΑΑ. Συζήτησαν με όλους τους καλλιτέχνες για τα έργα και τις θεματικές, γνώρισαν νέους φίλους και ανακάλυψαν νέους τρόπους που μπορεί να αποτυπωθεί η τέχνη σε έναν καμβά. Αξιοσημείωτο είναι πως στην εν λόγω έκθεση συμμετείχαν και προσφυγόπουλα της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ!

Επισκεφθείτε τη στήλη “Νέα & Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}