Γιορτάζοντας το Ραμαζάνι και το Πάσχα στις δομές της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος όλες οι δομές της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ γιόρτασαν το Ραμαζάνι και το Πάσχα ως μια προσπάθεια προσέγγισης και κατανόησης της κουλτούρας άλλων λαών και άλλων διαφορετικών θρησκευτικών αποχρώσεων. Ο εορτασμός περιλάμβανε παραδοσιακά εδέσματα, τραγούδια και χορό. Παιδιά, εργαζόμενοι και η διεύθυνση της δομής διασκέδασαν και απέκτησαν μοναδικές αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα.

Επισκεφθείτε τη στήλη “Νέα & Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}