Δελτίο Τύπου: Συνέχιση της συνεργασίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ελβετικής Συνομοσπονδίας

Το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» (KSPM-ERP) αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της Εκκλησίας της Ελλάδος, συνεχίζει το έργο της νομικής και ψυχο-κοινωνικής στήριξης σε αιτούντες διεθνούς προστασίας  με την υποστήριξη του State Secretariat for Migration SEM μέσω της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα.

Όλες οι υπηρεσίες των συνεργατών νομικών, κοινωνικών λειτουργών και διερμηνέων παρέχονται δωρεάν στους εξυπηρετουμένους.

Τα γραφεία του «Κέντρου» θα δέχονται παραπομπές καθημερινώς Δευτέρα με Παρασκευή 9 έως 5.

 

* Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ. Mike M. Ammann, Chargé d’affaires a.i της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα και του αρχ. Παντελεήμονος Παπασυνεφάκη, Διευθυντή του ΚΣΠΜ-ERP.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}