Διάσκεψη της UNESCO για τη καταπολέμηση της ρητορικής μίσους μέσω της εκπαίδευσης

Στις 26 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε Διάσκεψη Υπουργών Παιδείας κρατών μελών της UNESCO με θέμα την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους μέσω της εκπαίδευσης με τη συμμετοχή της Ελληνίδας Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκης Κεραμέως. Στην τηλεδιάσκεψη επίσης συμμετείχαν και άλλα στελέχη των κρατών μελών μεταξύ των οποίων και ο Γενικός Διευθυντής της Συνύπαρξις αρχ. Π. Παπασυνεφάκης.

Στόχος της διάσκεψης ήταν ο συντονισμός των εθνικών προσπαθειών για την καταπολέμηση όλων των μορφών ρητορικής μίσους στα σχολεία, βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα και αναπτύσσοντας τις κατάλληλες παιδαγωγικές προσεγγίσεις.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}