Δωρεά από την MAT Technology και Trilia net

Εκ μερους του προσωπικου της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ, των παιδιών που διαμένουν σε δομή μας αλλά και της συντονίστριας αυτής, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιαννούκο Γρήγορη, Διευθυντή της MAT Technology και τον κ. Τρίγκα Αλκιβιάδη Διευθύνοντα Σύμβουλο της  Trilia net, για την ευγενική τους χορηγία.

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης και εθνικούς πόρους.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}