Επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Τα παιδιά μας είχαν σήμερα την μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούν το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, έγινε ξενάγηση στον χώρο όπου είδαν την έκθεση φυσικής ιστορίας με φυτά και ζώα και έπειτα ακολούθησαν διαδραστικά παιχνίδια σχετικά με την κλιματική αλλαγή και τους σεισμους. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος Together in Sports, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την δωρεάν μετακίνηση και εισιτήρια!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}