Επωφελούμενοι του Κέντρου στον αγώνα μπάσκετ ΑΕΚ-Ήφαιστος Λήμνου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων της Εκκλησίας της Ελλάδος με την ΑΕΚ bc, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 περίπου 70 επωφελούμενοι με τις οικογένειές τους παρουσία του Διευθυντή και συνεργατών του Κέντρου μας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον αγώνα μπάσκετ της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Πριν τον αγώνα προηγήθηκε το θερμό καλωσόρισμα της αποστολής μας από τον Υπεύθυνο Τύπου της ΑΕΚ bc, κ. Νικολάου και τον Διευθυντή Τμήματος Εισιτηρίων κ. Μπόβαλη,  πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους των εγκαταστάσεων ενώ προσφέρθηκε η ταινία «1968» και CD με τα τραγούδια της ταινίας.

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}