Η Ελβετική Συνομοσπονδία στηρίζει το Κέντρο μας

Το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» (KSPM-ERP) αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ελβετική Υπηρεσία Ανάπτυξης και Συνεργασίας (SDC) συνεχίζει το έργο της αρωγής των προσφύγων.

Η Ελβετική Πρεσβεία αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των αιτούντων άσυλο στη χώρα αφενός αλλά και εκτιμώντας την πολυετή εμπειρία και την καταξιωμένη προσφορά του KSPM-ERP αφετέρου, μεσολάβησε ώστε να επιτευχθεί συμφωνία χρηματοδοτήσεως με στόχο τη συνέχιση παροχής νομικής και ψυχο-κοινωνικής στήριξης σε αιτούντες διεθνούς προστασίας με έμφαση σε ευάλωτες υποθέσεις οικογενειακής επανένωσης στο πλαίσιο του Κανονισμού Δουβλίνο ΙΙΙ.

Όλες οι υπηρεσίες των συνεργατών νομικών, κοινωνικών λειτουργών και διερμηνέων παρέχονται δωρεάν στους εξυπηρετουμένους.

Τα γραφεία του «Κέντρου» θα δέχονται παραπομπές καθημερινώς Δευτέρα με Παρασκευή 9 έως 5.

 

* Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ. Mike M. Ammann, Chargé d’affaires a.i της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα και του αρχ. Παντελεήμονος Παπασυνεφάκη, Διευθυντή του ΚΣΠΜ-ERP.

 

Δελτίο Τύπου

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}