Παρακολούθηση παράστασης «Με του χορού τα βήματα στον τόπο μου γυρίζω» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη θλιβερή επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος τιμά τις ρίζες της στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Για αυτό τον λόγο, τα παιδιά μας, μαζί με τους συνοδούς τους, επισκέφθηκαν το Ηρώδειο με σκοπό να παρακολουθήσουν την παράσταση «Με του χορού τα βήματα στον τόπο μου γυρίζω». Η σύγχρονη προσφυγιά ανταμώνεται με την παλαιά και η παράσταση αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ για την παροχή των εισιτηρίων!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}