Προσφορά rapid test από την Ελβετική Συνομοσπονδία

Καταδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά την υποστήριξη της στο έργο μας, η Ελβετική Συνομοσπονδία προχώρησε στην προσφορά οκτακοσίων (800) ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) για την ανίχνευση του νέου κορονοϊού.

Η προσφορά αυτή, που πραγματοποιήθηκε με την παρέμβαση του Εξοχότατου Πρέσβεως της Ελβετικής Συνομοσπονδίας στην Ελλάδα Olaf Kjelsen και των στενών συνεργατών του, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ιδιαίτερα στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε η οποία καθιστά την προστασία της υγείας των παιδιών και των εργαζομένων μας άμεση προτεραιότητα.

Τα διαγνωστικά τεστ παρέδωσε, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων, ο κ. Marc Bruchez Deputy Head of Mision, ο οποίος και υπέγραψε μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου μας Αρχ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκη το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}