Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποστολή βιογραφικών για θέσεις διερμηνέων Αραβικών

Το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» (ΚΣΠΜ-ERP),αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της Εκκλησίας της Ελλάδος, προτίθεται να προχωρήσει στη δημιουργία και λειτουργία Δομής Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκωνστη Θεσσαλονίκη. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης) και θα είναι διάρκειας 12 μηνών.

Στόχος του έργου είναι η δημιουργία Δομών στο πλαίσιο των οποίων θα προσφέρονται υπηρεσίες που θα καλύπτουν όλο το φάσμα της προστασίας των ανήλικων ατόμων, από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες (στέγη, φαγητό κλπ) μέχρι την προετοιμασία για την αυτονόμηση και την κοινωνική ένταξη. Οι βασικές κατευθύνσεις των παρεχόμενων υπηρεσιών αναφέρονται στην ασφάλεια και προστασία της ανηλικότητας, την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου, την ωρίμανση ώστε να είναι σε θέση να ασκεί συνειδητά τα δικαιώματά του και τελικά, τη χειραφέτησή του.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο τη δημιουργία «δεξαμενής» υποψηφίων για την κάλυψη θέσεων Διερμηνέων Αραβικών σε Θεσσαλονίκη, το KSPMERPκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους σύμφωνα με τους όρους κα τις προϋποθέσεις της παρούσας.

Για να δείτε το περιεχόμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποστολή βιογραφικών για θέσεις Διερμηνέων Αραβικών πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

KSPM_ERP_Call_172_INT

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}