Συμμετοχή του Κέντρου στην 3η συνάντηση των μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τον διάλογο

Με τη συμμετοχή του Κέντρου μας, δια του Διευθυντή του Αρχ. Παντελεήμονος Παπασυνεφάκη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης συνάντησης των μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τον Διάλογο με την υποστήριξη του KAICIID.

Στη συνάντηση που έγινε στην Αθήνα από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες γύρω από το προσφυγικό ζήτημα, να προτείνουν και να σχεδιάσουν τις επόμενες δράσεις. Ιδιαίτερο δε βάρος δόθηκε στη συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων ώστε οι σχεδιαζόμενες δράσεις να παρουσιαστούν στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

* Οι φωτογραφίες είναι μια ευγενική χορηγία του KAICIID / Robert Gartner

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}