Συνάντηση μεταξύ του Γενικού Διευθυντή και του Δημάρχου Κορυδαλλού

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κορυδαλλού συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του Δημάρχου Κορυδαλλού κ. Ν. Χουρσαλά και του Γενικού Διευθυντή της Συνύπαρξις αρχ. Παντελεήμονα Παπασυνεφάκη παρουσία της Συντονίστριας και Επιστημονικά Υπεύθυνης δομής μας κ. Χ. Αντύπα.

Στη συζήτηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε η διάθεση για στήριξη του έργου μας από τον Δήμο Κορυδαλλού, ο οποίος σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία της πόλης θα παρέχει στα παιδιά της δομής τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.

* Τα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από πρόσφατη προπόνηση ποδοσφαίρου, παιδιών που διαμένουν σε δομή μας στις ακαδημίες του τοπικού Αθλητικού Σωματείου «Ο.Φ. Ερμής».

 

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}