Συνάντηση με τον επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ

Συνάντηση με τον επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλη Κατρίνη είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Δ.Ε. της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και ο Γενικός Διευθυντής Αρχ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πολύπλευρο έργο της Εκκλησίας σχετικά με τους πρόσφυγες ενώ ο Γενικός Διευθυντής τις δράσεις που σήμερα υλοποιεί η Συνύπαρξις. Ο κ. Κατρίνης αφού ευχαρίστησε την Εκκλησία της Ελλάδος για το έργο που επιτελεί κάτω από δύσκολες συνθήκες δήλωσε την επιθυμία για την καθ’ οποιοδήποτε τρόπο στήριξη των προσπαθειών μας.

Με την προσφορά της «Φυγής στην Αίγυπτο» ως ενθύμιο της συναντήσεως ο Σεβ. Πρόεδρος προσκάλεσε, σε χρόνο που θα οριστεί, τους κυρίους Ανδρουλάκη, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τον κ. Κατρίνη να επισκεφθούν μια από τις δομές μας, ώστε να δουν από κοντά το έργο που πραγματοποιείται.

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}