Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή σε τηλεοπτικό σταθμό

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 στην εκπομπή του High TV «Κάτω οι μάσκες» φιλοξενήθηκε τηλεοπτικά ο Γενικός Διευθυντής της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ, Αρχ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο κ. Μάκη Θεοδώση, μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στην ιστορία του φορέα και κυρίως στις πολυετείς δράσεις βοήθειας και υποστήριξης της Εκκλησίας της Ελλάδος διαμέσου της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ προς τα ασυνόδευτα ανήλικα, τους πρόσφυγες και τους παλλινοστούντες.

Ευχαριστούμε τον κ. Μάκη Θεοδώση και τον τηλεοπτικό σταθμό High TV για τη φιλοξενία. Για όσους/ες ενδιαφέρονται παρακάτω παρατίθεται το link της εκπομπής στο youtube:

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}