Υποστήριξη της Ecoelastika στο έργο μας για την προστασία του περιβάλλοντος

Η προσπάθειά μας είναι τα παιδιά μας να αποκτήσουν και να διατηρήσουν έναν ευσυνείδητο και “πράσινο” τρόπο σκέψης και δράσης, ο οποίος υποστηρίζεται μέσα από ενημερώσεις, δραστηριότητες ανακύκλωσης και επανάχρησης καθημερινών προϊόντων.
Το έργο μας στηρίζει σήμερα η ECOELASTIKA A.E, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, υπεύθυνη για την οικολογική διαχείριση ελαστικών τέλους κύκλου ζωής. Πρόκειται για το μοναδικό εγκεκριμένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) μεταχειρισμένων ελαστικών οχημάτων, και αναλαμβάνει έργα όπως την αναδιαμόρφωση σχολικών αυλών.
Η Ecoelastika AE μας έστειλε δώρα για τα παιδιά, καθώς και σημαντικές πληροφορίες και υλικό για να ενισχύσει την προσπάθειά μας. Τους ευχαριστούμε θερμά! Έχοντας κοινό βασικό στόχο, τη διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης και το περιβαλλοντικό όφελος, οργανώνουμε ενημερώσεις των παιδιών μας όπως και δραστηριότητες.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}