Ώρα για ποδόσφαιρο

Μετά από μια δύσκολη χρονιά περιορισμών και εγκλεισμού, τα αγόρια της Δομής μας στον Ασπρόπυργο έχουν και πάλι τη δυνατότητα για άσκηση και παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους, χάρη στην ευαισθησία του Δήμου Ασπροπύργου και του ποδοσφαιρικού συλλόγου «Ένωση Ασπροπύργου».

Μεταφέροντας τον ενθουσιασμό τον παιδιών, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική παραχώρηση γηπέδου ποδοσφαίρου και εξοπλισμού για την άθληση των φιλοξενούμενων μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον τεχνικό διευθυντή ακαδημιών της «Ένωσης Ασπροπύργου» και παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Γιάννη Καλλιτζάκη που ανέλαβε την εκγύμναση και προπόνησή τους.

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}