Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της γραφής στο Επιγραφικό Μουσείο

Τα παιδιά μας είχαν τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν για τη μαγεία της γραφής! Συγκεκριμένα, έμαθαν για την αποτύπωση της ανθρώπινης σκέψης και την οπτική αναπαράσταση της γλώσσας με διαφορετικούς συμβολισμούς. Επιπρόσθετα, ευαισθητοποιήθηκαν πάνω στην ιστορία των διαφορετικών πόλεων της Ελλάδος μέσα από επιγραφές και νομοθετικές πλάκες που διασώζονται μέχρι και σήμερα.

Στη συνέχεια ακολούθησε περίπατος και παιχνίδι στο κοντινό πάρκο!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}