Αναρρίχηση και παιχνίδι στο Adventure Park!

Με αφορμή την ημέρα του παιδιού, η DHL Express οργάνωσε ένα πανευρωπαϊκό πρόγραμμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης με σκοπό να δημιουργήσει πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα μη προνομιούχων ή άρρωστων παιδιών. Παιδιά από δομή μας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια από τις οργανωμένες δράσεις της DHL, η οποία έλαβε χώρα στο Adventure Park της Μαλακάσας! Υπό την επίβλεψη επαγγελματιών του χώρου και των συνοδών τους, τα παιδιά μας απόλαυσαν την ημέρα τους με πολλή αναρρίχηση και παιχνίδι!

Ευχαριστούμε πολύ την DHL Express για την πρόσκληση!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}