Ατέλειωτο παιχνίδι στο Allou! Fun Park

Το Allou! Fun Park είναι από τις αγαπημένες τοποθεσίες των παιδιών μας. Έτσι λοιπόν, προσπαθούμε με την πρώτη ευκαιρία να τους εκπληρώνουμε την επιθυμία να παίξουν στο αγαπημένο τους πάρκο. Τα διάπλατα χαμόγελα που είχαν τα παιδιά μας καθώς έφευγαν από το πάρκο είναι ο λόγος που θα επαναλάβουμε πολλές ακόμη φορές τέτοιου είδους επισκέψεις!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}